Alumiinituotteet

Komeetta-alumiinituotteilla luot näyttävän kokonaisuuden joka kestää aikaa. Kattava valikoimamme takaa sen, että laajaankin kokonaisuuteen löytyy sopivat tuotteet.

Alumiini-ikkunat ovat sopiva vaihtoehto kun ikkunalta vaaditaan huoltovapauden lisäksi kokoa. Tukeva rakenne kantaa  suurtenkin ikkunalasitusten painon. Alumiini-ikkuna on käytännössä ikuinen, siksi sen valinnassa ammattilaisemme auttavat mielellään.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

ral-varit

Kolmikammioinen järjestelmä AS 75 on tarkoitettu lämpöeristettyjen ikkuna- ja ovirakenteiden valmistukseen käyttämällä innovatiivista ANTI-BI-METAL-tekniikkaa, joka estää lämpötilavaihteluiden vaikutuksen ovilehdissä. Järjestelmä täyttää kaikkien nykyisten lämmöneristysstandardien vaatimukset.

Karmivahvuus: 84 mm

AS 80US -järjestelmä (piilotettu puite) on suunniteltu tulevaisuuden ikkunaksi, joka istuu hyvin minimalistisiin talojulkisivuihin piilotetun puitteensa ansiosta. Kiinteät ja avautuvat ikkunat ovat täysin samannäköiset joten sopivat vierekkäin.

Karmivahvuus: 84 mm

Toimittamamme alumiiniovet mitoitetaan aina kohteeseen sopiviksi ja mallivaihtoehtoja on useita. Alumiinioven etuja ovat rakenne, huoltovapaus ja älyjärjestelmien asentamisen mahdollisuus. Lämpökatkaistu alumiiniprofiili tuo myös energiataloudellisia hyötyjä.

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

ral-varit

Lasiliukuovi AS 178 HS – Nosta ja liu’uta

AS 178HS -järjestelmä on yhdistelmä innovatiivisia ratkaisuja ja modernia muotoilua – uuden sukupolven täysin lasinen hissi- ja liukuovijärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa suurten siirrettävien terassilasien rakentamisen matalan ja lämpimän kynnyksen avulla. Rakennemekanismit mahdollistavat raskaiden puitteiden turvallisen ja helpon liikuttelun manuaalisesti tai automaattisesti.

 

AS 178HS -järjestelmä toimii hyvin rakennuksissa, joissa on suuret lasitetut pinnat. Siirtyminen tilasta toiseen, helppokäyttöisyys ja estetiikka on otettu huomioon. Innovatiivinen muotoilu mahdollistaa korkeimpien lämpöeristysparametrien saavuttamisen.

 

AS 178HS -järjestelmässä oven runko on mahdollista rakentaa kokonaan eristyskerrokseen. Tämän avulla voit korostaa julkisivun visuaalisia ominaisuuksia ja antaa rakennukselle yksilöllisen ilmeen. Järjestelmä mahdollistaa monenlaisten suunnitelmien toteuttamisen (kuten ratkaisu kaksi- ja kolmiraiteisena tai ratkaisu kiinteällä lasituksella passiivisessa puitteessa jne.).

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

ral-varit

Meiltä saat toimistoratkaisut ääntä eristävästä lasista. Lasiseinä mahdollistaa työrauhan antaen kuitenkin avaruutta työtilalle. Seinät on helppo asentaa ja ne ovat jälkikäteen muunneltavissa. Mallistomme räätälöidään jokaiseen kohteeseen sopivaksi. Tuotteisiin on saatavana lisävarusteina pimentävät verhot ja paljon muita ratkaisuja.

 

Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu!

ral-varit

Pyydä tarjous! Lupaamme vastata tarjouspyyntöihin vuorokauden sisällä!