Tervetuloa kotiin, missä hiljaisuus on ylellisyyttä ja rauhaa on joka askeleella

Etsitkö kerrostaso-ovea, joka täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit ja samalla täyttää silmäsi vaativimmatkin odotukset? Edux-ovien mallisto tarjoaa sinulle täydellisen yhdistelmän kilpailukykyisiä tuotteita, moderneja ominaisuuksia ja tyylikästä muotoilua.

Ääneneristävyyden mestari

Unohda kaupungin hälinä ja nauti omasta rauhasta äänieristävän ovemme ansiosta. Sulje ovi maailmaan, jossa jokainen hetki on omassa rauhassa. Ääneneristävyys umpinaisella ovella on Rw 41dB ja lasiaukollisella Rw 42dB. Nauti omasta rauhasta ilman ulkopuolisten ärsykkeitä.

Turvallisuus ja mukavuus

Meillä turvallisuus ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Edux-ovet on lupaus huolettomista hetkistä ja levollisista öistä. Edux-kerrostaso-oven paloluokitus on EI30, varmistaen, että kotisi on suojattu mahdollisilta riskeiltä. Edux tarjoaa myös lasiaukollisia vaihtoehtoja, jotka tuovat valoa ja avoimuutta tilaan. Valitse lisävarusteet kuten kirjeluukku, ovisilmä, ovikello tai varmuusketjut mukauttaaksesi oveasi täysin tarpeisiisi.

Kerrostaso-ovet

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa asennuspalvelua?
Miksi valita Komeettaikkunat?

Me hoidamme: Mitoituksen, oven varustelutason, värin, tiedottamisen ja asennuksen. Asennuksen jälkeen siistimme ympäristön ja viemme (roskat) vanhat tuotteet pois.

Meidän tiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista asentajista, jotka takaavat, että jokainen ovi asennetaan täydellisesti.

Asennamme ovesi huolellisesti ja ammattitaidolla. Huolehdimme asennuksen sujuvasti.

Asennamme ovet noudattaen kaikkia turvallisuusstandardeja.

Saneerauskohteissa Komeetta Ikkunoiden konsepti auttaa oikean oven valintaan.

Pitkäaikainen kokemuksemme takaa luotettavan palvelun. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että homma hoituu kerralla oikein.

Kun haluat vaivattoman asianhoidon, riittää kun pyydät meiltä tarjousta. Jos haluat itse mitoittaa ja asentaa, sekin sopii meille.

Ota huoleton oviremontti ja pyydä tarjous jo tänään!

  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB.
    (max. koko 2mb, tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf)
  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 2 MB.
    (max. koko 2mb, tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf)

© Komeettaikkunat 2023 | Tietosuojaseloste